Feran S.A. Especialistas en distribución desde 1957

Cuinologia

  • Ref. ZDK-1770597
  • ISBN: 9780241770597
  • Editorial: Dk
  • Autor: Farrimond, Dr. Stuart
  • Colección: Cocina
  • Fecha de edición: 2024
  • Fecha de lanzamiento: 27/03/2025
  • Número de páginas: 16
  • Dimensiones: 23x23x0,3 cm
  • Encuadernación: tapa dura

Les principals tècniques culinàries, explicades gràcies a la ciència.

Descobreix amb Cuinologia els conceptes fonamentals de la cuina, juntament amb els millors consells pràctics i tècniques pas a pas, i converteix la teva cuina en un autèntic laboratori gastronòmic. Hi trobaràs resposta a les preguntes que fins ara no tenien solució i capítols dedicats als principals aliments i preparacions: carns, aus, peixos, llegums, cereals, vegetals?

Com aconsegueixo que la carn em quedi sempre al punt? Com haig de coure la verdura perquè no perdi nutrients? És millor premsar els alls, o picar-los? Trobareu les respostes a aquestes preguntes i moltes més en aquest llibre que revela la ciència que s'amaga rere la cuina.

Escrit pel Dr. Stuart Farrimond, Cuinologia serà un autèntic descobriment per a tots els qui gaudeixin del plaer de menjar i busquin portar la seva afició a un altre nivell. Una guia completíssima que sorprendrà els lectors amb trucs i consells que s?entenen? i que funcionen.

Aquest llibre dona resposta i solucions pràctiques a més de 160 enigmes culinaris servint-se dels estudis científics més recents. Amb imatges i diagrames fàcils d?entendre, Cuinologia inclou explicacions sobre processos i tècniques de cocció, consells sobre com treballar els ingredients bàsics i suggeriments sobre l?equipament que cal tenir a la cuina. I tot en un llenguatge planer i sense tecnicismes. Endinsa?t en la ciència dels aliments i capgira la teva manera de cuinar

Dirección general del libro, del Cómic y de la lectura, Ministerio de Cultura