Feran S.A. Especialistas en distribución desde 1957

De l hort al plat

  • Ref. ZZZ-9259868
  • ISBN: 9788419259868
  • Editorial: Rosa Dels Vents
  • Autor: Salsetes, Pep
  • Colección: Els Fogons
  • Fecha de edición: 2023
  • Fecha de lanzamiento: 01/02/2024
  • Número de páginas: 16
  • Dimensiones: 23x23x0,3 cm
  • Encuadernación: tapa dura

Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país.

Amb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. En aquesta veritable «bíblia» del nostre patrimoni culinari més genuí hi trobareu un centenar de receptes recollides per tradició oral de mestresses de casa i coquesses, plats en perill d'extinció i àpats associats a les festivitats de la nostra terra que fan venir salivera i ens retornen el sentit primordial de la cuina: alimentar-nos i xalar.

Resenyes:
«O en Pep Salsetes és la propera Creu de Sant Jordi o la Creu de Sant Jordi no significa RE».
Maria Nicolau

«El savi de la cuina catalana».
Ada Parellada

«En Pep és història viva de la nostra cuina».
Toni Massanès