Feran S.A. Especialistas en distribución desde 1957

La cuina catalana

  • Ref. Z-9788418033568
  • ISBN: 9788418033568
  • Editorial: Rosa Dels Vents
  • Autor: Lladonosa I Giró, Josep
  • Colección: Divulgació
  • Fecha de edición: 2023
  • Fecha de lanzamiento: 17/11/2022
  • Número de páginas: 16
  • Dimensiones: 23x23x0,3 cm
  • Encuadernación: tapa dura

Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana

Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l?ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera.

Organitzat en 14 capítols temàtics, arrenca el viatge culinari amb les salses i l'acaba en les conserves. Però entremig de les més de sis-centes pàgines, com si hi anés fent parada i fonda, ens descobreix les particularitats dels plats de peix, de carn, de cacera, els ets i uts de les verdures, arrossos, llegum i pastes, i no oblida els bolets ni els cargols, i encara menys les postres de tota la vida. I sempre observant el procés de «construcció» del plat.

Dirección general del libro, del Cómic y de la lectura, Ministerio de Cultura